PVC PROZORI


PVC STOLARIJA
PROFILI
PVC PROZORI
OKOV
STAKLO
ALUMINIJUMSKA STOLARIJA
ALUMINIJUM DRVO
KLIZNI SISTEMI
SOBNA VRATA
ULAZNA VRATA
ROLETNE
KOMARNICI
DASKE I OKAPNICE

PVC prozori

Proizvodnja i ugradnja PVC prozora

Pvc prozori su postali vodeći elementi u građevinarstvu kada je u pitanju zamena stolarije.

Ove proizvode karakteriše:

lako održavanje
povoljna cena
i što je najbitnije dobra termoizolacija

Mogu se proizvoditi po narudžbini i želji kupca. Naši proizvodni kapaciteti mogu zadovljiti najširi krug korisnika te tako možem proizvesti dvokrilni, jednokrilni, lučni i prozori različitih oblika koji će zadovoljiti sve zahteve. Postoje različita rešenja I načina otvaranja obrtno, obrtno kipno, klizno ili bez ikakvog otvaranja.

Pvc prozori obezbeđuju odlično dihtovanje te se usled toga može pojaviti problem kondenzacije u prostorijama koje se ne luftiraju redovno, što se mora naglasiti kupcima pre samog instaliranja prozora.

Posebna prednost ovih materijala je da značajno utiču na poboljšanje energetske efikasnosti objekta što se još može i dodatno poboljšati instaliranjem različitih vrsta stakala koja povećavaju termoizolaciju. Najčešće se preporučuju stakla sa niskoemisionim filmom (LOW.E) ili troslojna stakla.

Pvc prozori imaju povoljne cene u odnosu na period od pre 15-ak godina kada su se pojavili u Srbiji a i značajno su jeftiniji u odnosu na cene u Evropi.

Održavanje pvc prozora podrazumeva samo održavanje redovne higijene i ne zahteva nikakva farbanja ili druge radnje.

Cene pvc prozora imaju širok dijapazon u zavisnosti od kvaliteta profila, okova, stakla, samog kvaliteta izrade I poštovanja svih normi za proizvodnju istog. Cene ne mogu biti univerzalne po kvadratno metro jer struktura same pvc konstrukcije može biti različita: fiksni, jednokrilni, dvokrilni različiti sistemi profila, upotrebljena stakla itd. PVC prozori predstavljaju kapitalnu investiciju za jedan kućni budžet I od njih se očekuje da višestruko isplate njihovu nabavnu vrednost kao I da predstavljaju dugotrajno rešenje.

Zašto naši pvc prozori?:

-Garancija koju dobijate uz svaki nas proizvod.
Dugogodišnje iskustvo, kvalitetan repromaterijal.
Visok kvalitet izrade i uslužnost.
Odgovoran pristup poslu i kupcu.

Na tržištu građevine u Srbiji, u sektoru prozora i vrata postoji dosta neproverenih PVC profila i uvozne gotove PVC stolarije za koje ne postoji garancija kvaliteta sem činjenice da su jeftini. Mi smo se opredelili da beskompromisno držimo do kvaliteta repromaterijala sa kojim radimo već dugi niz godina, a da cenu učinimo pristupačnom našem tržištu.

Proizvodnja, servis i ugradnja građevinske PVC i ALUMINIJUMSKE stolarije - SIM MONT DOO
SIM MONT
Trgovačka 10, Beograd,
11000 Beograd
Tel: +381.60.570.27.40
Tel.: +381.64.170.27.40

Pošaljite nam email
info@popravkaprozora.co.rs


Kontakt za pvc prozore

SIM MONT
Trgovačka 10, Beograd,
11000 Beograd
Tel: +381.60.570.27.40
Tel.: +381.64.170.27.40

Pošaljite nam email
info@popravkaprozora.co.rs