ROLETNE PVC I ALU


PVC STOLARIJA
PROFILI
PVC PROZORI
OKOV
STAKLO
ALUMINIJUMSKA STOLARIJA
ALUMINIJUM DRVO
KLIZNI SISTEMI
SOBNA VRATA
ULAZNA VRATA
ROLETNE
KOMARNICI
DASKE I OKAPNICE

Roletne - ALU i PVC

RoletneRoletna je prateći element prozora koji može ići uz prozor, ali se ne podrazumeva tako da pri naručivanju prozora ili informisanja o njegovoj ceni neopodno je naglasiti da li prozor ima roletnu ili ne.

Osnovna podela roletni je na roletne sa unutrašnjom kutijom i na roletne sa spoljnom kutijom.

Unutrašnja kutija ulazi u visinu otvora i montira se na štok prozora, što znači da ukoliko je vaš otvor visine 160 cm od toga prozor će zauzeti visinu od 140 cm a ostalih 20 cm kutija roletne. Savremene unutrašnje kutije uglavnom imaju visinu od 20 cm. Roletna sa unutrašnjom kutijom se uglavnom preporučuje kao primarni izbor zbog svoje postojanosti, čvrstine, boljeg kvaliteta, boljeg teničkog rešenja i boljeg naleganja na prozor. Ova kategorija postavlja se kod visokih otvora koji mnogo ne smanjuju visinu prozora i ne zauzimaju mu svetlu površinu ili kod starih otvora kod kojih e već postojala unutrašnja kutija a koja se obično nalazila pod betonskim zubom.

U ovom slučaju (betonskog zuba) najverovatnije će ostati nepopunjen prostor od 10-ak cm jer su stare kutije roletna obično bile u visini od 30 cm. U izradi unutrašnjih roletni naša firma koristi isključivo originalnu sistemsku roletni nemačkog proizvođača INOUTIC sa aluminijumskom ispunom punjenom poliuretanom. Sistemska roletna predstavlja idealno rešenje jer spoj između roletne i štoka se izvodi odgovarajućim adapterom bez potrebe nalivanja silikona ili šrafljenja te ne može doći do produvavanja ili zamora materijala. S obzirom das u profile i kutije roletne napravljeni od istog materijala ne može doći ni do razlike u boji vremenom. Kutija je izolovana neoporom te se time obezbeđuje dobra termoizolacija. Takođe ova kutija nudi mogućnost i ugradnje integrisanog komarnika koji koristi istu vodjicu i predstavlja veoma elegantno rešenje.Spoljna kutija roletne predstavlja nužno rešenje ukoliko visine otvora ne dozvoljavaju da se stavi unutrašnja kutija. Ova kutija je aluminijumska punjena lamelicama sa poliuretanom. Montaža ove kutije podrazumeva montažu na gornju liniju štoka a automat za povlačenje se montira bušenjem rupe kroz bočni štok.

Ova vrsta roletne se montira i na već postojeće prozore. Visina ove kutije je cca 17 cm te se kad je prozor zatvoren kroz staklo ona vidi u visini od oko 5 cm. U svakom slučaju postoji izbor tako da se možete odlučiti za neku od ove dve vrste roletni.

Šta je ono što nas preporučuje:

-Garancija koju dobijate uz svaki nas proizvod.
Dugogodišnje iskustvo, kvalitetan repromaterijal.
Visok kvalitet izrade i uslužnost.
Odgovoran pristup poslu i kupcu.

Na tržištu građevine u Srbiji, u sektoru prozora i vrata postoji dosta neproverenih PVC profila i uvozne gotove PVC stolarije za koje ne postoji garancija kvaliteta sem činjenice da su jeftini. Mi smo se opredelili da beskompromisno držimo do kvaliteta repromaterijala sa kojim radimo već dugi niz godina, a da cenu učinimo pristupačnom našem tržištu.

Proizvodnja, servis i ugradnja građevinske PVC i ALUMINIJUMSKE stolarije - SIM MONT DOO
SIM MONT
Trgovačka 10, Beograd,
11000 Beograd
Tel: +381.60.570.27.40
Tel.: +381.64.170.27.40

Pošaljite nam email
info@popravkaprozora.co.rs


Kontakt

SIM MONT
Trgovačka 10, Beograd,
11000 Beograd
Tel: +381.60.570.27.40
Tel.: +381.64.170.27.40

Pošaljite nam email
info@popravkaprozora.co.rs