ALU STOLARIJA


PVC STOLARIJA
PROFILI
PVC PROZORI
OKOV
STAKLO
ALUMINIJUMSKA STOLARIJA
ALUMINIJUM DRVO
KLIZNI SISTEMI
SOBNA VRATA
ULAZNA VRATA
ROLETNE
KOMARNICI
DASKE I OKAPNICE

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Aluminijumska stolarija je proizvod koji je namenjen zastakljivanju velikih površina koje zahtevaju postojanost, čvrstinu a s druge strane laganu konstrukciju. Elegancija je ono što odlikuje aluminijumsku stolariju i kada se odlučite za nju cena nije ono što treba da bude odlučujući faktor.

Aluminijum je sinonim za finu obradu, preciznost, ekskluzivnost i dobar ukus. Ovde možete birati sisteme s različitim mogućnostima, široku paletu boja i sofisticiranost koja će svakom objektu dati notu luksuza.

Alu stolarija

U izradi aluminijumske stolarije koristimo profile grčkih proizvođača Aluminco i Alumil.

Osnovna podela kod aluminijumske stolarije odnosi se na stolariju sa termičkim mostom tzv. termoprekidom i onu bez njega tzv. hladni aluminijum.

Aluminijumska stolarija sa termoprekidom je namenjena uglavnom za stanove i objekte koji zahtevaju termčku izolovanost.

Hladni aluminijum je namenjen za pregrade, unutrašnu stolariju ili za elemente gde termička izolovanost nije primarna funkcija već čvrstina i postojanost.

SISTEMI SA TERMOPREKIDOMAluminco AL 520 – Je idealan termo izolacioni sistem za velike otvore. Dostupan je veliki izbor profila koji zadovoljavaju najviše arhitektonske standarde a pogodan je i za restauracije i za nove projekte. Jedinstvena kombinacija modernog dizajna i više finkcionalnosti. Termo izolacioni sistem visokih performansi za zahtevne konstrukcije, nudi apsolutnu sigurnost uz primenu perimetričkog zabravljivanja. Ovo je sistem za okretno nagibno otvaranje. Poseduje vodootporne i hermetičke penaste EPDM zaptivke za apsolutnu nepropustljivost.

Širina krila 73 mm
Širina štoka 65 mm
Zastakljivanje do 52 mmm
Uf – 2.0-2.4 W/(m2K)

SISTEMI SA TERMOPREKIDOMAluminco AL450 – Ovaj sistem profila odlikuje pažljivo izabran dizajn kao i idealan odnos kvalitet-cena kod sistema sa termoprekidom.

AL450 je kompletna serija za konstrukcije srednjih i malih dimenzija koja je pogodna za okretno nagibno otvaranje. Poseduje moderan dizajn, obuhvata više arhitektonskih rešenja i nudi izbor proizvodih opcija.

Mogu se kombinovati različite boje a zbog svog dizajna daje najbolji komercijalni efekat kod termoizolacionih sistema. Ovo je sistem za okretno nagibno otvaranje.

Širina krila 70 mm
Širina štoka 67mm
Zastakljivanje do 52 mm
Uf – 2.0-2.4 W/(m2K)

SISTEMI SA TERMOPREKIDOMAluminco AL570 Dynamic – Vrunska tehnologija apsolutne izolacije i uštede energije. Jedinstvena kombinacija visokih performansi i termoizolacije sa poliamidima od 24 mm. Muilti point sistem zabravljivanja, visok nivo zvučne I termo izolacije garantuju savršen kvalitet, funkcionalnost i značajnu uštedu enerije.


SISTEMI SA TERMOPREKIDOMAL 570 ima svoju dopunjenu verziju tzv. AL570 Dynamic Plus koji je inovativan visoko ocenjen toplotno izolacioni sistem a zbog svojih poboljšanih termičkih karakteristika idealan za oblasti sa ekstremnim vremenskim uslovima. Zahvaljujući debljini profila i poliamidu od 34 mm pogodan je za sve vrte velikih otvora.

Aluminco AL570 Dynamic Plus kombinuje jedinstveni dizajn sa estetskim kvalitetom, pružajući veliki broj mogućih rešenja zahvaljujući polamidu od 34 mm i neograničenom broju profila kojima se definišu različitekonstrukcije. Multi point sistem zabravljivanja, visok nivo zvučne i termo izolacije garantuju savršen kvalitet, funkcionalnost i značajnu uštedu energije. Ovo je sistem za okretno nagibno otvaranje.


SISTEMI SA TERMOPREKIDOMALUMIL M11500 je sistem aluminijumskih profila sa termoprekidom pogodan za prozore, vrata, ulazna vrata. Odlikuje ga visok nivo termičke izolovanosti.

KARAKTERISTIKE PROFILA

Dubina rama 76,5 mm
Dubina krila 84 mm
Zastakljivanje do 64 mm
Uf od 1,58 do 2,12 W/m2k

SISTEMI BEZ TERMIČKOG PREKIDAAluminco Al 510/540 je hladni aluminijumski sistem. Najširu primenu ima za poslovne objekte, unutrašnje fiksne pregrade i pregradna vrata. Pogodan je za zatvaranje velikih pozicija. Pruža savršenu estetsku sliku kako na novim tako i u restauraciji postojećih objekata.

Tehničke karakteristike:

širina štoka 57mm
najmanja širina krila 50mm
zastakljivanje do 37mm

Šta je ono što nas preporučuje:

-Garancija koju dobijate uz svaki nas proizvod.
Dugogodišnje iskustvo, kvalitetan repromaterijal.
Visok kvalitet izrade i uslužnost.
Odgovoran pristup poslu i kupcu.

Na tržištu građevine u Srbiji, u sektoru prozora i vrata postoji dosta neproverenih PVC profila i uvozne gotove PVC stolarije za koje ne postoji garancija kvaliteta sem činjenice da su jeftini. Mi smo se opredelili da beskompromisno držimo do kvaliteta repromaterijala sa kojim radimo već dugi niz godina, a da cenu učinimo pristupačnom našem tržištu.

Proizvodnja, servis i ugradnja građevinske PVC i ALUMINIJUMSKE stolarije - SIM MONT DOO
SIM MONT
Trgovačka 10, Beograd,
11000 Beograd
Tel: +381.60.570.27.40
Tel.: +381.64.170.27.40

Pošaljite nam email
info@popravkaprozora.co.rs


Kontakt

SIM MONT
Trgovačka 10, Beograd,
11000 Beograd
Tel: +381.60.570.27.40
Tel.: +381.64.170.27.40

Pošaljite nam email
info@popravkaprozora.co.rs