KLIZNA VRATA I PROZORI


PVC STOLARIJA
PROFILI
PVC PROZORI
OKOV
STAKLO
ALUMINIJUMSKA STOLARIJA
ALUMINIJUM DRVO
KLIZNI SISTEMI
SOBNA VRATA
ULAZNA VRATA
ROLETNE
KOMARNICI
DASKE I OKAPNICE

Klizni i harmo PVC/Alu sistemi

Nagibno-klizni sistem – PSK PORTALNajzastupljeniji klizni sistem u Srbiji sa odličnim karakteristikama kako u PVC tako i u aluminijumskim sistemima. Pruža odlično dihtovanje i sigurnost vašeg doma. Poznat je i kao KOMBI-SISTEM.

Klizni i harmo PVC/Alu sistemi

Podizno-klizni sistemPodizno-klizni sistem - Aluminco AL250 Sistem Aluminco AL 250 sa svojim neponovljivim i inovativnim dizajnom pogodan je za široke otvore (do 10m širine). Ispunjava sve zahteve arhitektonskih projekata. Nudi maksimalnu bezbednost uz nosivost do 400kg po krilu.

Podizno-klizni sistem PVC

Podizno-klizni sistem PVCPodizno-klizni sistem PVC Pogodan da vašu dnevnu sobu pretvori u svetlu sunčanu baštu. Odlična izolacija Uf=1,3W/m2K. 5-okomorna tehnologija. Velika stabilnost, otpornost od vetra, lakoća upravljanja sa minimalnim naporom. Dostupan u 40 boja.

Klasični klizni sistemi - Aluminijum

Podizno-klizni sistem PVCALUMINCO Al230 – Sliding – Inovativni, sofisticirani i bešuman klizni sistem. Služi za zastakljivanje terasa i prostorija kojima nije potrebna velika termika.
ALUMINCO Al200 – Thermal sliding – Izuzetno fleksibilan klizni termo-izolacioni sistem. Njegov klizni mehanizam olakšava korišćenje istog. Nosivost do 200kg.

Harmonika sistem

Harmonika sistemDizajniran i razvijen da obuhvati sve zahteve zatvaranja velikih otvora kako u stambenim tako i u poslovnim prostorima. Može se raditi u aluminijumskim i PVC sistemima. Sva krila mogu biti skupljena u jedan kraj otvora da bi zauzeli što manje prostora. Idealan za transparentnost, harmonično vezujući unutrašnji i spoljašnji prostor.

Šta je ono što nas preporučuje:

-Garancija koju dobijate uz svaki nas proizvod.
Dugogodišnje iskustvo, kvalitetan repromaterijal.
Visok kvalitet izrade i uslužnost.
Odgovoran pristup poslu i kupcu.

Na tržištu građevine u Srbiji, u sektoru prozora i vrata postoji dosta neproverenih PVC profila i uvozne gotove PVC stolarije za koje ne postoji garancija kvaliteta sem činjenice da su jeftini. Mi smo se opredelili da beskompromisno držimo do kvaliteta repromaterijala sa kojim radimo već dugi niz godina, a da cenu učinimo pristupačnom našem tržištu.

Proizvodnja, servis i ugradnja građevinske PVC i ALUMINIJUMSKE stolarije - SIM MONT DOO
SIM MONT
Trgovačka 10, Beograd,
11000 Beograd
Tel: +381.60.570.27.40
Tel.: +381.64.170.27.40

Pošaljite nam email
info@popravkaprozora.co.rs


Kontakt

SIM MONT
Trgovačka 10, Beograd,
11000 Beograd
Tel: +381.60.570.27.40
Tel.: +381.64.170.27.40

Pošaljite nam email
info@popravkaprozora.co.rs